Klubben


Klubinfo

Rødekro Vandski & Wakeboard Klub


Rødekro Vandski & Wakeboard Klub er en af de mest aktive vandskiklubber i Danmark og organiseret under

Dansk Vandski Forbund (klik her for at komme til forbundets hjemmeside)


Klubben blev grundlagt i 1989 hvor man det første år havde sine aktiviteter på Aabenraa fjord, året efter flyttede vi til en sø som er opstået efter indvinding af grus, søen ejes af Bestedsø Grusværker og beliggende i Mjøls i det sydvestlige hjørne af Rødekro.


Forholdene på vandet er faktisk så gode at klubben både har været vært for de nordiske mesterskaber og i 2009 de danske mesterskaber.


Der sejles i hele sommerhalvåret, sæsonen begynder omkring d. 1. April og der sejles til engang september/oktober måned.


Hele sommeren afholdes konkurrencer, arrangementer og polterabends, der grilles, hygges og der er god mulighed for en dukkert i søens rene vand.


Klubben har i dag en aktiv medlemsskare bestående af medlemmer på næsten alle aldre. Der er altid nogen i klubben som har erfaring og kan give god råd og træning på vandet. Fælles for alle medlemmer er at de nyder at løbe på vandski. Det er ikke mindst blevet forstærket efter klubben i 2009 købte en næsten ny båd med den nyeste teknologi og over 340 hestekræfter.


Klubben drives som en frivillig forening der styres af bestyrelsen. Bestyrelsen vælges på generalforsamlingen, hvor medlemmerne har stemmeretten. Bestyrelsen består i øjeblikket af medlemmer og suppleanter.